STTN transport

Transport

Wanneer de producten op voorraad zijn worden deze binnen 6 werkdagen afgeleverd. Orders betaald via ideal of overboeking ontvangen van ons een mail met een leverdatum, u hoeft tijdens levering dan niet perse aanwezig te zijn. Bij een contante- of pin betaling dient u rekening te houden dat er tijdens levering iemand aanwezig moet zijn. U ontvangt van ons telefonisch een leverdatum en een tijdvak.

Transport Bigbags

Onze big bags worden tijdens het vullen afgewogen. De bigbags worden doormiddel van een kraan gelost. Als u uw order persé met een kooiaap geleverd wilt hebben is dat mogelijk. Wij doen dit alleen op aanvraag, houd er wel rekening mee dat wij dan niet altijd binnen 6 werkdagen uw order kunnen leveren. Het is belangrijk dat de door u gekozen losplek voldoende bereikbaar is. Bij levering beoordelen onze eigen chauffeurs ter plaatse of hij de producten op de gewenste plaats kan lossen. Twijfelt u over de bereikbaarheid van de losplek? Neem dan gerust contact met ons op! Onze chauffeurs proberen uiteraard de bigbags met grind of split op de gewenste plek neer te zetten. Indien er extra kosten worden gemaakt zullen wij dit, na overleg, aan u doorberekenen. 

Transport losgestort

Wij bezorgen onze grind en split ook losgestort bij u thuis vanaf 10.000 kg. Losgestort leveren wij alleen op aanvraag. Voor losgestort dient u rekening te houden dat de toegangsweg en de indraai uw oprit op, ruim genoeg is.

Dit kunt u van onze transport verwachten

  • Levering binnen 6 werkdagen.
  • Orders betaald via Ideal of overboeking ontvangen van ons een mail met een afleverdag en een tijdvak.
  • Contante- of pin betalingen horen van ons telefonisch een afleverdag en een tijdvak.
  • Leveringen verpakt in bigbags worden gelost doormiddel van een kraan of kooiaap. (Kooiaap alleen op aanvraag)
  • Soms maken we gebruik van een bodedienst, zij lossen de bigbags doormiddel van een pompwagen.
  • Grind en Split losgestort wordt alleen op aanvraag geleverd vanaf 10.000 kg, met bakwagen of kiepoplegger.
  • Waddeneilanden transportkosten op aanvraag.

Afhalen

Het is ook mogelijk de producten bij ons af te halen, neem contact met ons op om een afspraak te maken.