Grind & split in bigbag van 1000 kg.

Door in uw tuin grind of split 1000 kg te verwerken versterkt u eenvoudig de strakke of landelijke sfeer in uw huis. Het resultaat is ruimtelijk en stijlvol. Met split of grind 1000kg kunt u eindeloos variëren door verschillende legpatronen te gebruiken of andere materialen toe te voegen. Combinaties met groen, houten vlonders of tegels gev...

Door in uw tuin grind of split 1000 kg te verwerken versterkt u eenvoudig de strakke of landelijke sfeer in uw huis. Het resultaat is ruimtelijk en stijlvol. Met split of grind 1000kg kunt u eindeloos variëren door verschillende legpatronen te gebruiken of andere materialen toe te voegen. Combinaties met groen, houten vlonders of tegels geven een speels effect. Een bigbag grind/split 1000 kg is voldoende voor 13 à 14 m2. Dit geldt voor een laag van 5 cm dik bij maat 8/16. Deze laagdikte is geschikt voor tuinpaden of vlakken, voor een oprit is een laag van 7 cm beter. Er zijn ook grotere en kleinere maten split/grind 1000kg verkrijgbaar, de grotere voor een rustieker, de kleinere voor een strakker effect.

De voordelen van grind 1000kg of split 1000 kg in uw tuin

Grind 1000kg is in allerlei tinten en kleurmixen verkrijgbaar en voordelig ten opzichte van tegels. Ook is het kleurvast, nauwelijks gevoelig voor groene aanslag en knisperend als je erop loopt. Dit werkt preventief voor inbraak. Met grind 1000kg schaft u een natuurlijk en duurzaam product aan, dat u steeds opnieuw kunt gebruiken op andere plekken in de tuin. Split 1000 kg is wat stabieler dan grind door de hoekige vormen en is vooral zeer geschikt voor opritten. Ook dit materiaal is in lichte en donkere tinten verkrijgbaar. Beide producten werken drainerend en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Zelf met split of grind 1000kg eenvoudig de tuin verfraaien

Met één of meer bigbags grind 1000kg of split 1000 kg legt u zelf gemakkelijk de tuin aan, wat in hovenierskosten scheelt. De bigbags worden op ons bedrijfsterrein gewogen voordat ze vervoerd worden. Zo weet u zeker dat het gewicht klopt. Grind of split 1000 kg kunt u op harde zandgrond storten of op gebroken puin. Eventueel bestelt u dit mee, evenals anti worteldoek of splitplaten. Anti worteldoek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt op te schieten tussen het grind/split 1000 kg, wat erg veel onderhoud scheelt. Bij opritten of tuinpaden is het handig om splitplaten te leggen. Deze rubberen matten met openingen in de vorm van een honingraat houden grind of split 1000 kg vast. Dit voorkomt spoorvorming en kunt u er gemakkelijk overheen fietsen of rijden. Door een kliksysteem zijn ze eenvoudig te leggen. Kijkt u eens naar de grote keuze in split/grind 1000kg, op de website of op ons terrein in Lunteren.

Wij leveren ons tuingrind ongewassen en kan zodoende nog stof een zand bevatten. Hierdoor kan het zijn dat de kleur van de steen lichter lijkt dan in werkelijkheid het geval is. Het is geen probleem om de producten gelijk te verwerken, het materiaal wordt vanzelf schoongespoeld door de regen. U kunt er ook voor kiezen om het product schoon te spuiten met de tuinslang.

Meer
Bereken het benodigde aantal kilo's voor uw tuin
U heeft:.........KG nodig
Toont 1 - 12 uit 69 items

Direct afrekenen

Pinnen bij onze chauffeur

Eigen vervoer

Wij leveren met eigen transport

Snel geleverd!

Levering direct uit voorraad