Grind & split in bigbag van 750kg.

Grind en split zijn beide belangrijke commerciële producten die voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Veel wegen en parkeergarages zijn bedekt met grind, vooral in landelijke gebieden met weinig verkeer. In de afgelopen jaren is de toepassing van grind en split in tuinen toegenomen. Deze producten zijn goed te gebruiken voor het ...

Grind en split zijn beide belangrijke commerciële producten die voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Veel wegen en parkeergarages zijn bedekt met grind, vooral in landelijke gebieden met weinig verkeer. In de afgelopen jaren is de toepassing van grind en split in tuinen toegenomen. Deze producten zijn goed te gebruiken voor het verbeteren van uw tuin, het aanleggen van een looppad of het creëren van een onderhoudsvriendelijke tuin.

GRIND OF SPLIT 750 KG

Wilt u grind of split kopen? Voordat er een keuze gemaakt kan worden, is het belangrijk om de verschillen tussen beide materialen toe te lichten. Grind wordt gewonnen uit de rivier en heeft een natuurlijke ronde vorm. Dit product is verkrijgbaar in vele kleurrijke soorten en maten. Door zijn veelzijdige toepassingen wordt grind vaak gebruikt als decoratie, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een tuinpad of siertuin.

In tegenstelling tot grind heeft split geen ronde, maar hoekige vormen. Split is een gebroken natuursteen die afkomstig is uit steengroeves. Door zijn hoekige vormen en hardheid ligt split daardoor veel vaster op een oppervlak dan grind. Siergrind en split zijn makkelijk door “doe het zelvers” aan te brengen op anti-wortel doek of gebroken puin. Ons tuingrind en siersplit wordt verpakt in big bag zakken van 750 kg.

Waar u ook voor kiest, beide materiaal zijn uitstekend geschikt voor het decoreren van tuinlandschappen. Wij verkopen grind en split in een big bag van 750 kg, hiermee kunt u 10 m2 bedekken.

GOEDE DRAINAGE

Omdat grind en split zo veelzijdig kan worden toegepast, zijn ze het ideale materiaal voor buitenprojecten. Deze materialen worden vooral aanbevolen voor drainage. Grind neemt het water op en is een effectief additief voor betonmixen. De sterkte van grind en split maakt dit materiaal ook ideaal vulling voor steunwanden, omdat het blokken beschermt tegen barre weersomstandigheden en het verstrijken van de tijd. Hier kunnen big bags van 500 kg grind of split goed van pas komen.

GEEN VERSPILLING: BIG BAGS VAN 750 KG

Met onze big bags van 750 kg kunt u geen grind meer verspillen. Met behulp van onze handige rekentool kunt u precies uitrekenen hoeveel grind of split u nodig heeft. Het materiaal dat overblijft, kan namelijk heel leuk worden ingezet voor andere tuinprojecten. Wat dacht u van grind als mulch-materiaal of als decoratie in tuinbedden?

Daarnaast voorkomt u onnodige rommel die normaal zou ontstaan bij het los storten van het grind of split.

BIG BAG 750 KG

De Big bags grind 750 kg of split van 750 kg worden besteld uit voorraad en geleverd in witte big bags met oranje lusjes. Heeft u minder nodig dan 750 kg grind of split? Er zijn ook kleinere formaten grind en split big bags van 500 kg beschikbaar.

BEZORG- EN VERZENDKOSTEN BIG BAG GRIND 750 KG

Bij de Grind-webshop.nl worden onze big bags verpakt op een pallet en met een kraan bij u thuis gelost. Wij sturen u vooraf een e-mail met de bezorgdag. De verzendkosten van onze big bags grind en split van 750 kg zijn afhankelijk van het volume van uw bestelling, het gewicht van de eenheid en de plaats van levering. Wilt u meer weten? Dan verwijzen we u naar de transport pagina.

Onze grind en split wordt ongespoeld bij u aangeleverd en kan zodoende nog stof een zand bevatten. Hierdoor kan de kleur van het geleverde materiaal lichter lijken.

Meer
Bereken het benodigde aantal kilo's voor uw tuin
U heeft:.........KG nodig
Toont 1 - 12 uit 71 items

Direct afrekenen

Pinnen bij onze chauffeur

Eigen vervoer

Wij leveren met eigen transport

Snel geleverd!

Levering direct uit voorraad